رنگین کمان
از همه جا از همه رنگ
سه شنبه 15 / 3 / 1390برچسب:, :: 23:29 :: نويسنده : محمدحسین

 

آیه ولایت
 
«اِنّما وَلیّکم الله و رسوله والّذین آمنوا الّذین یقیمون الصّلوة و یؤتون الزّکاة و هم راکعون»
«ولیّ شما تنها خدا و رسول او و کسانی که ایمان آورده‌اند؛
همان کسانی که نماز را بر پا می‌دارند و در حال رکوع نماز زکات می‌پردازند، میباشند.» (سوره مائده، آیه 55)
 
بر طبق بینش اسلامی و بر پایه حکم عقلانی، آدمی مأمور به تبعیت و اطاعت همه جانبه از خالق خویش و پروردگار جهان است؛ چرا که انسان از ساعات و یا حتی دقایق بعدی عمر خویش آگاه نیست و در جزئی‌ترین امور، نیازمند خداوند است؛ اما در مقابل، خداوندی که او را خلق نموده، حتی بر کوچکترین اسرار وجودی مخلوق خود واقف است و مقصد و منتهای حرکت او را نیز می‌‌داند. لذاست که عقل بشر، او را به درگاه او رهنمون می‌‌سازد؛ چرا که علاوه بر این مطالب، او بی‌نیاز مطلق و غنی در تمام امور است و به مخلوقات خود کمترین نیازی ندارد، لذا جز خیر آدمی را نمی‌‌خواهد. اما این اطاعت در دیدگاه اسلام و قرآن کریم، تنها به خداوند منحصر نمی‌‌شود. بلکه به امر الهی و فرمان خداوند، یک مسلمان باید از وجود مقدس رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و امامان معصوم (علیهم السلام) نیز پیروی و تبعیت نماید. بنا بر این نگرش، تبعیت به طور مطلق و بدون قید و شرط تنها مختص خداوند است و بر طبق فرمان اوست که ما مأمور به اطاعت و پیروی از رسول اکرم و امامان معصوم در تمامی امور می‌باشیم. رفتار و گفتار آنان هم در تمامی امور، راهی را که به رضایت پروردگار و سعادت ابدی انسان منتهی می‌‌شود، مشخص می‌‌نماید. به این دلیل که در اعمال و رفتار آنان، هوا و هوس راهی ندارد و آنان به لطف خداوند و عنایت او، معصوم از هر خطا و اشتباه می‌باشند. بر طبق آموزه‌های اسلامی،


ادامه مطلب ...
سه شنبه 15 / 3 / 1390برچسب:, :: 23:20 :: نويسنده : محمدحسین

 

اعجاز قرآن
 
آیا زمان معجزه‌ها سپری شده است؟ و ما دیگر شاهد وقوع آنها نخواهیم بود؟ آیا از آنجا که معجزات انبیای گذشته مربوط به زمان و مکان خاص خودشان بوده است ما باید با استفاده از اسنادی که از گذشته به جا مانده از آن معجزات آگاه شویم تا بتوانیم به آن پیامبران ایمان بیاوریم؟


ادامه مطلب ...
سه شنبه 15 / 3 / 1390برچسب:, :: 23:14 :: نويسنده : محمدحسین

آشنایی با هاب و نحوه عملکرد آن

هاباز جمله تجهیزات سخت افزاری است که از آن به منظور برپاسازی شبکه‌هایکامپیوتری استفاده می شود . گرچه در اکثر شبکه هائی که امروزه ایجاد میگردد از سوئیچ در مقابل هاب استفاده می گردد، ولی ما همچنان شاهد استفادهاز این نوع تجهیزات سخت افزاری در شبکه های متعددی می باشیم . در این مطلبقصد داریم به بررسی هاب و نحوه عملکرد آن اشاره نمائیم . قبل از پرداختنبه اصل موضوع لازم است در ابتدا با برخی تعاریف مهم که در ادامه بدفعات بهآنان مراجعه خواهیم کرد ، بیشتر آشنا شویم
 



ادامه مطلب ...
سه شنبه 15 / 3 / 1390برچسب:, :: 22:55 :: نويسنده : محمدحسین

 
روتر Router سخت افزار يا نرم افزاری است که به منظور مديريت بسته های اطلاعاتی ( Data Packet ) و هدايت آنها از درون کابل يا سيم طراحی و ساخته شده است. روترها با استفاده از جدول مسير يابی در برقراری ارتباط بين کامپيوترها، چه در شبکه های شخصی در منازل و چه در شبکه های بزرگ و پيچيده، رل حياتی ايفا می کنند. اين مقاله چگونگی هدايت و انتقال اطلاعات را تشريح می کند.



ادامه مطلب ...
شنبه 10 / 3 / 1390برچسب:, :: 20:7 :: نويسنده : محمدحسین

 

کاوشی در مبحث امامت شیعی
این مطالب برگرفته از کتاب میثاق آسمانی به قلم مرتضی دهقان با کمی خلاصه نویسی میباشند ، امید است در جهت افزایش سطح معرفت خود وشما دوستان عزیز بتوانم سهمی داشته باشم.
مقدمه
« امام از ریشه أم م (أم) گرفته شده است که به معنای قصد یا پیشوا و مقدم شدن بر قوم است »
امام در لغت به معنی پیشوا و پیش رو و مقتداست؛ اعم از اینکه گمراه و ستمکار باشد یا هدایت یافته و مومن و عادل.
ابن فارس می نویسد :
 «اﻹمامُ کلمن اقْتُدیبه و قُدمفی اﻷمور »
امام کسی است که در امور به او اقتدا و در امور ، مقدم داشته شود .
ابن منظور نیز می گوید :
امام هر فردی است که بدو اقتدا کنند ، اعم از اینکه به راه هدایت باشد یا به راه ضلالت و گم راهی .
امامت در فرهنگ مکتب اهل بیت (ع) با توحید ارتباط تنگاتنگی دارد ؛ آنگونه که اعتقاد به توحید بدون پذیرش امامت سود نمی بخشد . از سوی دیگر ، امام پیشوایی است که از سوی خداوند متعال برای جانشینی رسول خاتم (ص) برگزیده است و از آن رو که امامت هم راستای رسالت و ادامه راه نبوت است ، وصایت و خلافت امامان به همان قوت و صلابت رسالت پیامبران مطرح است . این پیغامی آسمانی است که رسولان الاهی به مردم ابلاغ کرده اند .
در اسلام نیز نبی اکرم (ص) که سخنی جز از طریق وحی بر زبان نمی راند (سوره نجم / ۵۳)- در زمان ها و مکان های متعدد ، این پیام بزرگ را بیان فرمود . اوج این ابلاغ در محل غدیر خم و در روز هجده ذی الحجه سال دهم هجرت ، پس از اتمام مراسم آخرین حج پیامبر(ص) بود .پیشوای مهربان مسلمانان در این ابلاغ ماموریت خطیر خویش را به پایان رساند . کلام وحی در این خصوص تاکیدی صریح داشت :
« يا أَيُّهَا الرَّسُولُ  بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَيْکَ مِنْ رَبِّکَ وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَه »
« ای رسول ! پیامی را که از سوی پروردگارت به تو نازل شد ، ابلاغ کن ؛ اگر چنین نکنی رسالتش را به انجام نرسانده ای. »
پیامبر اکرم (ص) در این خطبه ، خلافت و جانشینی حضرت علی بن ابی طالب امیر المومنین(ع) را به مردم ابلاغ و تاکید کردند که حاضران به غایبان برسانند. بنابراین ، هرکس این پیام را دریافت کرده است ، باید در جهت ابلاغ آن به کسانی که از آن بیگانه اند تلاش کند.
در متون روایی ، امامت رکن بنیادین اسلام خوانده شده ات .
حضرت امام رضا (ع) می فرمایند :
« ... ان الامامه اس الاسلام النامی ... » (کتاب الغببه(محمد ابراهیم نعمانی) 218 (باب13 ، ح 6))
« ... همانا امامت پایه بالنده اسلام است ... »
سوگمندانه پس از رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) اتفاقاتی رخ داد که پیام الاهی آن حضرت را تحت الشعاع خود قرار داد و اینچنین ، جامعه مسلمانان از مسیر هدایت الاهی دور ماند . اکثریت امت به بهانه شوری و رای مردم ، به دنبال شعار گروهی راه افتادند وبا دیگری بیعت کردند ؛ در حالی که با آن بیعت نابجا ، نص الاهی و سخن پیامبر خدا (ص) به فراموشی سپرده شد . آری ، پس از رسول آسمانی ، به جز اندکی از مردم ، همه از مسیر تعریف شده پیامبر(ص) منحرف و در آزمون سخت الاهی مردود شدند .
با مطالعه و بررسی تاریخ امت های قبل چنین برآورد می شودکه اینگونه وقایع در تمام امت ها به گونه ای رخ داده است و در مواجهه با جریانات مختلف دچار اختلاف و فتنه شده اند . آنچه در این رخداد ها سنت ثابت است موضوع امتحان الاهی است که براساس اختیار و تکلیف بندگان رقم می خورد و هیچ امتی از آن معاف نبود و هیچ فرد و گروهی را از آن گریزی نیست .قرآن مجید در این باره در سوره عنکبوتمی فرماید :
« أَ حَسِبَ النَّاسُ أَنْ يُتْرَکُوا أَنْ  يَقُولُوا آمَنَّا وَ هُمْ لا يُفْتَنُونَ  (2) وَ لَقَدْ فَتَنَّا الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ فَلَيَعْلَمَنَّ اللَّهُ الَّذِينَ صَدَقُوا وَ لَيَعْلَمَنَّ  الْکاذِبِينَ (3)»
« آیا مردم گمان کردند همین که بگویند ایمان آورده ایم رها می شوند و مورد آزمایش قرار نمی گیرند ؟ بی گمان ما پیشینیان ایشان را آزمودیم . پس خداوند کسانی را که در گفتار صادق بودند و کسانی را که دروغ گفتند باز می شناسد .»
از آنجایی که آیات حق برای تمام زمان ها مصداق دارد ؛ نتیجه میگیریم که ما در حال حاضر نیز در حال گذراندن این آزمون بزرگ الاهی هستیم و از آنجایی که پیامبر گرامی اسلام (ص) در حدیث معروف خود می فرمایند :
« من مات ولم یعرف امام زمانه مات میته جاهلیه »
« کسی که تا هنگام مرگ ، نسبت به امام زمانش معرفت پیدا نکرده باشد ، همچون کسی است که در فضای جاهلیت چشم از جهان فرو بسته باشد .»
میبینیم که امر امامت و شناخت امام و شناساندن پیشوای زمان به دیگران و ابلاغ پیام غدیر به ناآگاهان از چه رتبه بالایی برخوردار است و عدم دستیابی به این معرفت چه عواقب سوء و ناگواری را برای سعادت یک مسلمان به دنبال خواهد داشت!
شنبه 10 / 3 / 1390برچسب:, :: 19:58 :: نويسنده : محمدحسین

 

تجهيزات و پيکربندی يک شبکه Wireless
تجهيزات و پيکربندی يک شبکه Wireless امروزه از شبکه های بدون کابل ( Wireless ) در ابعاد متفاوت و با اهداف مختلف، استفاده می شود . برقراری يک تماس از طريق دستگاه موبايل ، دريافت يک پيام بر روی دستگاه pager و دريافت نامه های الکترونيکی از طريق يک دستگاه PDA ، نمونه هائی از کاربرد اين نوع از شبکه ها می باشند.


ادامه مطلب ...
شنبه 10 / 3 / 1390برچسب:, :: 19:53 :: نويسنده : محمدحسین

آشنايي با مراكز ASP

اينترنت و وب از سال 1994 در عرصه های متفاوت تجاری توسط سازمان های متفاوت بخدمت گرفته شده است . وب در ابتدا بعنوان روشی بمنظور ارائه و توزيع اطلاعات توسط دانشگاهيان و محققين استفاده می گرديد . بموازات افزايش کاربران اينترنت ، استفاده از وب در ساير موارد خصوصا امور تجاری نيز با استقبال مواجه گرديد.



ادامه مطلب ...
شنبه 10 / 3 / 1390برچسب:, :: 19:51 :: نويسنده : محمدحسین

 

فن آوری اطلاعات و ارتباطات چيست ؟

در بخش اول اين مقاله به منظور آشنائی با ابعاد متفاوت فن آوری اطلاعات و ارتباطات به طرح سوالاتی در اين رابطه پرداخته گرديد. در ادامه ، ضمن بررسی تفاوت بين " اطلاعات " و "دانش " ، به اين موضوع مهم اشاره گرديد که می توان اطلاعات را به منزله مواد اوليه توليد دانش در نظر گرفت . بين استفاده درست از اطلاعات و توليد دانش با توسعه ، ارتباط مستقيم و تنگاتنگی وجود دارد.
در بخش دوم با تمرکز بر روی فن آوری اطلاعات و ارتباطات و ارائه تعاريف متفاوت، به بررسی زيرساخت فن آوری اطلاعات و ارتباطات ، خواهيم پرداخت .


ادامه مطلب ...

 

همه چيز در مورد دانلود آفلاين براي تازه‌ واردها

با داشتن کارت DVB يا همان كارت رسيور يا كارت ماهواره علاوه بر تماشاي كانالهاي ماهواره‌اي با كيفيت بالا، به دو روش متفاوت ميتوان با اينترنت ارتباط برقرار كرد:
وسايل لازم: كارت DVB، كامپيوتر با حافظه و رم بالا، ديش، LNB، سيم آنتن.



ادامه مطلب ...
شنبه 10 / 3 / 1390برچسب:, :: 19:27 :: نويسنده : محمدحسین
امام مهدي در کلام امير المومنين

زمين خالى از حجّت نمى‏ماند
 در جهان بينى مكتب اهل‏بيت   ‏عليهم السّلام  انسان بدون امام معصوم، و زمين خالى از حجّت بحق الهى، نخواهد ماند؛ چرا كه بدون امام معصوم هدايت و كمال صحيح و شايسته انسانى ميسّر نخواهد شد. بعلاوه حفظ نظام هستى به بركت وجود حجت‏هاى خداوند است. بر اين حقيقت در جاى جاى روايات رسول اكرم‏صلى الله عليه و آله  و ائمه اطهارعليهم السّلام  به شيوه‏هاى مختلف تصريح شده است. منتهى گاهى زمينه و شرايط براى حضور علنى و آشكار امام‏عليه السلام  فراهم است در نتيجه او به گونه‏اى كه همه مردم او را مى‏شناسند و به او دسترسى دارند در ميان آن‏ها زندگى مى‏كند، اما در شرايط خاصى به جهت وجود خطرات جانى يا مصالح ديگرى كه خداوند به آنها عالم‏تر است مشيّت الهى اقتضاء مى‏نمايد كه امام‏عليه السلام پنهان از چشم مردم زندگى كند. در اين باره روايات زيادى نقل شده است. جهت آشنايى بيشتر با اين موضوع به ذكر دو حديث از روايات حضرت على‏عليه السلام  اكتفا مى‏شود. 
 


ادامه مطلب ...


<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 18
بازدید دیروز : 18
بازدید هفته : 36
بازدید ماه : 36
بازدید کل : 112953
تعداد مطالب : 82
تعداد نظرات : 59
تعداد آنلاین : 1



ذکر روزهای هفته تاریخ روز اوقات شرعی
روزشمار غدیر پخش زنده حرم حدیث موضوعی مهدویت امام زمان (عج) سوره قرآن آیه قرآن