زمان لازم براي باز شدن صفحات وب از دغدغه هاي اصلي صاحبان وب سايت ها است. اين مقاله را بخوانيد تا با ده روش موثر در ارائه سريعتر صفحات آشنا شويد.
1 – استفاده از scriptهاي خارجي:
اگر مي خواهيد از دستورهاي script در صفحات مختلف وب سايت خود استفاده مي کنيد، بهترين ترفند استفاده از script هاي خارجي است. اين بدان معني است که دستورات javascript از منابع ديگري لود شود.
مثلا:
اين راه کمک مي کند تا مرورگر script را ذخيره (cache) کند و بارها و بارها آن را بخواند.
2- کاهش درخواست هاي HTTP
فرض کنيد لود هر آيتم به روي وب سايت شما حدود دو دهم ثانيه زمان بگيرد. پس اگر سايت شما بطور همزمان 10 عکس رو لود کند، صرف نظر از اين که آيتم ها ، استايل شيت، عکس، يا اسکريب باشند زماني حدود دو ثانيه طول خواهد شد. بنابراين بايد تلاش کنيد تا از اين درخواست هاي HTTP کاسته شود.
مثلا در بخش فوتر سايت که سهم عکس زياد است بايد با استفاده از روش هايي مثل imagemap بخش زيادي از درخواست هاي HTTP را کم کنيد.
3- به سايت هاي ديگر وابسته نباشيد
اگر به سايت هاي ديگر وابسته هستيد مطمئن باشيد که سرعت لود صفحات شما زياد مي شود. اگر وب سايت شما از مولفه هاي مختلفي تشکيل شده که از روي سايت هاي ديگر اجرا مي شود حتما سرعت لود صفحات کم خواهد شد چون ممکن است سرورهايي که به آن وابسته ايد، درخواست هاي HTTP زيادي داشته باشند.
4- بهينه سازي عکس ها
هميشه از گزينه save forweb براي کم کردن حجم عکس هاي وب استفاده کنيد. اين گزينه را مي توانيد در برنامه هايي مانند فتوشاپ ببينيد.[مروري بر گرافيك وب - 1]
5- فاصله اضافي را حذف کنيد
منظور از فاصله اضافي در اينجا فاصله هاي بلااستفاده اي است که مابين کدهاي صفحه وجود دارد. حذف کردن تب ها و فاصله هاي اضافي از کدها يعني کم کردن بايت هاي اضافي که کاربردي ندارند. حتما اين کار را انجام دهيد و ببيند که چقدر در زمان لود صفحه شما موثر خواهد بود.
6- استفاده از CSS و بهينه کردن CSS
CSS مي تواند مهم ترين تاثير را در زمان لود صفحات داشته باشد. مرورگر مي تواند تمامي فرمت ها و استايل هاي صفحات شما را ذخيره کند و بارها و بارها آنها را نخواند. در ضمن مطمئن شويد که CSS اي تر و تميز و مرتب داريد. مي توان از
www.cleancss.com استفاده کرد تا بخش هاي شبيه به هم را ادغام، کدهاي بي استفاده را شناسايي و فواصل اضافي از بين کدهاي شما را حذف کند.
7- اسلش را فراموش نکنيد
وقتي کاربران به سراغ لينک يا صفحه اي خواص مثل اين آدرس بروند www.hamshahrionline.ir/Contact سرور ناگزير از ساختن صفحاتي با اين محتوا است.
اما اگر يک (/) به انتهاي آدرس اضافه شود (www.hamshahrionline.ir/Contact) آنگاه سرور دقيقا مي داند چه چيزي مورد درخواست کاربر بوده و در کاهش زمان لود بسيار موثر است. 8- کدام فرمت عکس استفاده شود؟ شما بايد از دو فرمت GIF و PNG براي عکس هاي خود استفاده کنيد. فرمت GIF بيشتر در مواردي که از رنگ تخت استفاده شده کاربرد دارد مانند لوگوها و دگمه ها. PNG نيز مانند GIF فرمت ساده اي است که از تعداد رنگ هاي بيشتري پشتيباني مي کند. JPEG فرمتي است که بيشتر مناسب عکاس ها و عکس هايي است که مي خواهند رنگ واقعي داشته باشند. 9- از تگ هاي عرض و ارتفاع غافل نشويد
تگ هاي عرض و ارتفاع براي عکس ها بسيار مهم است. اين تگ ها براي مرورگر مشخص مي کند که چه فضايي از صفحه به عکس اختصاص دارد و از ابتدا تا زمان لود کامل فضاي کافي براي عکس را کنار مي گذارد و با سرعت بيشتري مي تواند ساير عناصر صفحه را لود کند. بنابراين هرگز از اين تگ گذاري غافل نشويد.
10- استفاده از Cache هم از مواردي است که مي تواند در لود سريعتر صفحات کمک زيادي بکند.
منبع kibod.com
نظرات شما عزیزان:
ماریا
ساعت18:59---11 مرداد 1392
ماریا
ساعت19:55---9 مرداد 1392
آدمك آخر دنياست بخند
آدمك مرگ همينجاست بخند
آن خدايي كه بزرگش خواندي
به خدا مثل تو تنهاست بخند
دست خطي كه تو را عاشق كرد
شو خي كاغذيی ماستبخند
فكر كن درد تو ارزشمند است
فكر كن گريه چه زيباست بخند
صبح فردا به شبت نيست كه نيست
تازه انگار كه فرداست بخند
راستي آنچه به يادت داديم
پر زدن نيست كه درجاست بخند
آدمك نغمه ي آغاز نخوان
به خدا آخر دنياست ، بخند..;کجایی نیستی پاسخ:خنده بر درد بی درمان دواست
آدمک بخند!!!
خنده ات گرچه تلخ لیک..... آدمک باز بخند
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ماریا
ساعت16:52---6 مرداد 1392
مارا به دعا کاش فراموش نسازند
رندان سحر خیز که صاحب نفسانند
التماس دعا دارم پاسخ:محتاجیم به دعا
ماریا
ساعت18:53---26 تير 1392
اخه داداش توهنوزنی نی هستی بزرگ شدی باشه................. پاسخ: بیخیال بابا مامان بزرگ